Υπηρεσίες ξενοδοχείου

 

Το ξενοδοχείο διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν, όπου το έμπειρο και φιλικό προσωπικό, είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της διαμονή σας. Στις υπηρεσίες του ξενοδοχείου συγκαταλέγονται η υπηρεσία δωματίου (μία φορά την ημέρα), υπηρεσία αφύπνισης και μηνυμάτων, υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου-ποδηλάτου-μοτοσικλέτας, καθαριστήριο καθώς και οργάνωση εκδρομών και μεταφορών.

Επιπλέον, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, το ξενοδοχείο μας συνεργάζεται με πάρκιγκ που απέχει μόλις λίγα μέτρα και λειτουργεί όλο το 24ωρο/7 ημέρες την εβδομάδα (με χρέωση 15,00€/ημέρα).

Sights

Υπηρεσίες ξενοδοχείου

  • Υποδοχή ανοικτή επί 24 ώρες
  • Πολύγλωσσο προσωπικό
  • Υπηρεσία μεταφοράς και φύλαξης αποσκευών
  • Υπηρεσία Αφύπνισης
  • Δυνατότητα παροχής laptop ή tablet
Sights

Πρωινό

Ξεκινήστε τη μέρα σας γευστικά, απολαμβάνοντας ένα πλούσιο πρωινό σε ένα όμορφο και χαλαρωτικό περιβάλλον, με θέα το κέντρο της πόλης!
Sights

Διοργάνωση εκδρομών

Η Θεσσαλονίκη, εκτός από τις πολλές ομορφιές που προσφέρει στους επισκέπτες της, αποτελεί την κατάλληλη αφετηρία για κοντινές εκδρομές σε άκρως ενδιαφέροντες προορισμούς!
Sights

Parking

Για τους επισκέπτες που ταξιδεύουν με αυτοκίνητο, το Ξενοδοχείο μας συνεργάζεται με κλειστό φυλασσόμενο parking 24/7 σε απόσταση 100 μέτρων.